Uitgeverij Holland Media

Holland Media is een nieuwe naam maar heeft toch meer dan 100 jaar ervaring in uitgeven van boeken. Wij maken van uw manuscript een prachtig boek voorzien van ISBN.

Van manuscript naar uitgave

Het uitgeven van uw boek bij Uitgeverij Holland Media begint met het mailen van uw manuscript voorzien van uw wensen met betrekking tot de uitgave naar info@hollandmedia.eu. Wij zullen u vervolgens informeren omtrent de mogelijkheden en sturen u een offerte. Met uw akkoord ontvangt u een overeenkomst en nemen wij uw manuscript in behandeling tot realisatie.

Opmaak en redigeren

In overleg met u worden uw wensen met betrekking tot formaat van het boek en papier vastgesteld en zorgen wij voor een mooie opmaak van uw boek. Bent u er zeker van dat de grammatica in orde is dan kunnen wij volstaan met een standaard opmaak, te weten controle en corrigeren middels de automatische spellingcontrole van uw boek op eventuele spelfouten. U kunt ook kiezen voor extra redactie en dan zullen wij uw boek redigeren. De grammatica en spelling worden dan handmatig gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd.

Controle van het eerste concept

Na de opmaak en redactiefase, sturen wij u per e-mail uw boek ter controle in pdf-formaat. U kijkt uw boek na en geeft eventuele wijzigingen in opmaak of tekst aan ons door. Wij verwerken uw wijzigingen en sturen uw boek naar de drukker. Voor wat betreft de opmaak en omslag van uw boek wordt uiteraard met u overlegd.

Proefdruk en definitieve druk

Ter eindcontrole ontvangt u vervolgens een proefdruk van uw boek. Zodra u de laatste wijzigingen en correcties heeft doorgegeven en u het proefdruk heeft goedgekeurd, wordt de definitieve druk van uw boek gestart. Uw boek is definitief en klaar voor de lezer. Normaliter is de doorlooptijd ca 8 weken.

Publicatie

Nadat uw boek van de drukkerij terug is, ontvangt u van ons een gratis present exemplaar. Ook wordt uw boek opgenomen in de catalogus van Holland Media. Heeft u een ISBN-nummer voor uw boek aangevraagd, dan is uw boek te bestellen door de consument alsook via de (online) boekhandel.

E-book

Ook is het mogelijk om van uw boek een e-book versie te maken. De stappen zijn vrijwel identiek met dien verstande dat uw boek niet gedrukt gaat worden maar in een digitaal bestand beschikbaar komt.

WIJ HETEN U VAN HARTE WELKOM ALS AUTEUR

Diensten en tarieven
Voor de diensten van Holland Media gelden de volgende voorwaarden:

Standaardpakket inclusief: (gratis)

 • Automatische spellingcontrole (U kunt de tekst zelf redigeren of laten lezen).
 • (Eigen) Opmaak van uw boek (in samenspraak tussen auteur en uitgever).
 • U ontvangt 2 exemplaren van uw boek (waarvan één proefdruk).
 • Publicatie van uw boek op de website van Holland media (Toneeluitgeverij Vink).
 • Opname van uw boek in de webwinkel.
 • Royaltyvergoeding van 10% van de netto verkoopprijs exclusief BTW.
 • Standaard boek inclusief zwart wit druk binnenwerk
 • Paperback formaten of manuscript A4 formaat.
 • Allerlei genres en categorieën mogelijk; roman, gedichten, themaboeken ect...

Overige mogelijkheden uit te breiden met de volgende opties: op offerte basi

 • Spelling- en grammaticacontrole door onze redacteur. (offerte)
 • Extra wensen m.b.t. opmaak boek/omslag
 • Meerprijs kleurendruk in binnenwerk, ISBN-nummer.
 • Uw boek beschikbaar maken als e-book en laten opnemen in onze webwinkel.
 • Vraag via Adres/mail/telefoon naar de mogelijkheden en tarieven.

Wij geven onze auteurs persoonlijke aandacht. Uw boek  staat centraal en wij geloven in samenwerken.